keskiviikko 18. heinäkuuta 2007

Tekstikriitikon webosoitteita:

Käsikirjoituksia ja tekstikriittistä kirjallisuutta: http://rosetta.reltech.org/Ebind/docs/TC/ Moni käsikirjoitus imageja sekä ebind versioita klassisista tekstikriittisistä teoksista. Sweten johdanto Septuagintaan on erityisen arvokas. http://www.kalvesmaki.com/LXX/Texts.htm Septuagintasta ja tekstikritiikistä. http://www.skypoint.com/members/waltzmn/ Lähes jokainen Ut:n tekstikriittinen aihe on ensyklopedisesti käsitelty. http://evangelicaltextualcriticism.blogspot.com/ Evankeelisen tekstikritiikin kerma. Koulutukseni ole saanut erään heidän alaisuudessa. http://www-user.uni-bremen.de/~wie/ww_tc.html Internetin kunniahimoisin tekstikriittinen kommentaari evankeliumeista löytyy tältä sivustolta.

5 kommenttia:

DrMark kirjoitti...

Kiva lukea kommenttisi "evankelisen tekstikritiikin kermasta". Yhtenä ehtona blogin tiimin jäsenyyteen oli muistaakseni se, että oli vähintään lukenut Raamatun alkakielillä kannesta kanteen.

Minä tunnen noista kirjoittajista paremmin ainoastaan Tyndale Housen tyypit (Head, Williams & Jongkind - Dirk oli myös kurssikaverini). Kenen ohjauksessa sinä olet opiskellut?

Esa Hyvönen kirjoitti...

Gie Vleugelsin

Antti Jaaskelainen kirjoitti...

Mitenkas se Matilla oli Vt ja Ut hallussa? Uskollinen ystava sarjaan kerroit kylla muistaakseni tutustuneesi varsin syvallisesti. Multa tais jaada sekin kesken..

Antti Jaaskelainen kirjoitti...

vai oliko se ikuiset ystavat..

Mikko Sivonen kirjoitti...

Gie Vleugels kävi luennoimassa meillä GGBTS:ssä ja tutustuin häneen vähän siellä. Pätevä ja lämminhenkinen veli!