tiistai 6. lokakuuta 2009

Eksegeettinen safari vetää lukijakuntaa

Suomen kielen levinneisyys on suhteellisen pieni. Tästäkin huolimatta Eksegeettinen safari blogina on merkattu raamattuaiheisten biblioblogien listaan, jonka parhailta sijoilta löytyvät englanninkieliset blogit. Sijoitusperuste on kuukauden ajalta mitatut kävijämäärät. Listalle pääsy kriteerejä en osaa sanoa, mutta jostain syystä tämä blogi on merkattu tuolle listalle. Eksegeettisen safarin sija tällä hetkellä on vajaa 300. Parhaimmillaan Eksegeettisen safarin sija on ollut 245. Olemme Suomen luetuin raamattuaiheinen blogi. Nöyrin kiitos lukijoille!

4 kommenttia:

BigLerowski kirjoitti...

Ei kestä kiittää, ilo on (myös) lukijain puolella. Viitsisitkö avata tarkemmin lähdettä?

DrMark kirjoitti...

Klikkaa sivun alalaidassa olevaa Biblioblog-kuvaketta ja loput selviää sieltä...

Lars Leevi kirjoitti...

Jes! Mutta miten keskustelua voisi vähän elävöittää jotta päästäisiin vielä listalla ylöspäin? Omassa mielessäni pyörii harva se päivä eri aiheita (esim. inerrancyyn ja bibliologiaan liittyviä juttuja - erityisesti UT:n kirjoittajien / Jeesuksen raamattukäsityksen adoptoimisen ongelmallisuus), minulla on jo kertalleen valmis kirjoitus "masturbointi Matteuksen evankeliumissa" (joka kaipaa tarkennusta ja tiivistystä), sekä haluaisin kovasti kehittää jotakin liittyen Helsingin sanomista naappaamaani artikkeliin punahilkka-sadun levinneisyydestä liittyen Jeesus-traditioiden välitykseen Kenneth Baileyn osoittalla tiellä.

Mutta hyvä kirjoitus vaatii aikaa, eivätkä kaikki ole kankaanniemen suoritusnopeudella varustettuja. Mutta ehkä joku keksisi jotain keskustelua laukaisevaa, ja kenties sen ei edes tarvitsisi liittyä Israeliin tai naisen asemaan - vaikka niillä ehkä lukijamittari nousee parhaiten!

DrMark kirjoitti...

Listalla nousu edellyttäisi ainakin englanninkielisiä juttuja, joita on toiseksi ollut muistaakseni ainoastaan Mikon kirja-arvostelu... Mistä tulikin mieleen erään edellä mainitun kirjoittajan suoritusnopeus ja se, että syyskuun kirja-arvostelu alkaa olla jo hieman myöhässä :-)